Esittelyssä
Tähtikouluttaja

Guilherme Guise

Kondiittorimestarit Tähtikouluttaja
Kondiittorimestari, Quincy Gastronomic Services

Guilherme Guise

Brazilialainen Guilherme Guise on työskennellyt pitkään kondiittorina Suomen huippuravintoloissa. Hän pitää Sampon kondiittorimestarikoulutusta täysin ainutlaatuisena Suomessa.

Guilherme työskenteli lähes kolme vuotta eri paikoissa kokkina, kunnes aloitti Hans Välimäen La Société du Cochon -ravintolassa kondiittorina. Työn hän oppi nollasta tutun kondiittorin opastamana. Sen jälkeen Guilherme on työskennellyt kondiittorina useissa paikoissa, muun muassa PH7:sa ja pitkään Kämpissä. Ennen nykyistä työtään yrittäjänä Quincy Gastronomic Servicesillä, hän vastasi ravintola Savoyn jälkiruoista ja niiden kehittämisestä. Guilherme toimii myös kahden ranskalaisen yrityksen brand ambassadorina Suomessa. Toinen on suklaan tuottaja Michel Cluizel ja toinen on hedelmäpyreitä valmistava Les Vergers Boiron.