Esittelyssä
Tähtikouluttaja

Guilherme Guise

Kondiittorimestarit Tähtikouluttaja
Pastry Chef, Ravintola Savoy

Guilherme Guise

Brazilialainen Guilherme Guise on työskennellyt pitkään kondiittorina Suomen huippuravintoloissa. Hän pitää Sampon kondiittorimestarikoulutusta täysin ainutlaatuisena Suomessa.

Guilherme työskenteli melkein kolme vuotta eri paikoissa kokkina, kunnes aloitti Hans Välimäen La Société du Cochon -ravintolassa kondiittorina. Työn hän oppi nollasta tutun kondiittorin opastamana. Sen jälkeen Guilherme on työskennellyt kondiittorina useissa paikoissa, muun muassa PH7:sa ja pitkään Kämpissä. Tällä hetkellä hän vastaa ravintola Savoyn jälkiruoista ja niiden kehittämisestä. Guilherme toimii myös kahden ranskalaisen yrityksen brand ambassadorina Suomessa. Toinen on suklaan tuottaja Michel Cluizel ja toinen on hedelmäpyreitä valmistava Les Vergers Boiron.