Fredrik Borgskog

Kondiittorimestarit Tähtikouluttaja

Pastry Chef, Göteborg, Sweden

For years has Fredrik Borgskog worked first as a chef and later as a pastry chef in many Swedish top restaurants. He enjoys cooperation with Sampo Kondiittorimestarit a lot as the atmosphere is great. He also considers the premises clean and well-equipped.

Fredrik has started his career in Stockholm, from where he moved through Skåne to Göteborg. He has opened a new type of bakery & cafe in old boat building workshop. On weekdays the premises are used as bakery where special products, like pastry and bon bon, are made for restaurants and companies. Every second weekend the old industrial house is opened for everyone, and every time totally new products will be available. In addition to these, Fredrik makes recipes and gives trainings.

Ruotsalainen Fredrik Borgskog on työskennellyt vuosia kokkina, sittemmin kondiittorina useissa ruotsalaisissa huippuravintoloissa. Fredrik pitää todella paljon yhteistyöstä Sampon kondiittorimestareiden kanssa, koska tunnelma on mahtava. Koulun tilat ovat hänestä erittäin siistit ja hyvin varustellut.

Fredrik on aloittanut uransa Tukholmassa, mistä hän siirtyi Skånen kautta Göteborgiin. Hän on avannut vanhaan veneenrakennuspajaan täysin uudenlaisen bakery & cafen. Arkisin tilassa tehdään erikoistuotteita, kuten leivonnaisia ja makeisia, ravintoloille ja yrityksille. Joka toinen viikonloppu upea, 200-neliömetrin tehdasmainen tila avataan yleisölle. Silloin siellä on tarjolla aina uusia tuotteita. Lisäksi Fredrik tekee reseptiikkaa ja kouluttaa.

Katso kaikki tähtikouluttajat täältä.
30 syyskuun, 2022

Fredrik Borgskog