Gelato- ja konditoriamassojen valmistuksen työpaja 21.-22.5.2022

Kondiittorimestari- ja kisällioppilaiden kevään opinnot huipentuivat herkulliseen gelato- ja konditoriamassojen valmistuksen työpajaan. Kouluttajana oli kondiittorimestari Olivier Lucas. Hän on kasvanut pariisilaisessa keittiössä. Valmistuttuaan kondiittorimestariksi nuorena Ranskassa hän on kiertänyt maailmaa kouluttautumalla mm. Bravo-brändin tuotteita.

Olivier

Opimme tällä kertaa, kuinka tehdä koulumme jäätelö-monitoimilaitteella erilaisia konditoriamassoja ja valmistaa näistä herkullisia ja näyttäviä konditoriatuotteita. Mukana koulutuspäivissä olivat myös yhteistyökumppanimme ArlaPro, PNM Gourment ja Catec. Yhdistimme voimamme ja saimme aikaan upean koulutuksen. Lämmin kiitos yhteistyökumppaneillemme. Saimme valmistaa huippu laadukkaista raaka-aineista erinomaisilla koneilla ja laitteilla maukkaita tuotteita.